Trött och huvudvärk!

Är riktigt trött så ska snart hoppa i säng, i tid idag oxå för en gång skull, hoppas även jag kan somna i tid dom senaste två nätterna har jag inte somnat fören vid 2-3 tiden eller något och stigit upp klockan 8 YEAH kul eller inte!

Iallafall fick en liten förtydelse på jobbet idag, antagligen är jag tillsvidare anställd för pratade med en av mina handläggare på manpower idag och dom har inte hört något om att vi inte ska vara kvar och om det skulle vara så att vi inte skulle vara kvar så skulle dom behövt säga till oss en månad innan vad jag förstog det som, men känns ändå inte helt säkert fören kontraktet är skrivet men ändå ;D är sjukt och glad att jag fått komma tillbaka och visa att tiden i mitt liv innan är helt förbi och att det inte var för att jag inte ville jobba där eller inte orkade jobba där innan som jag var borta så mycket utan att det var verkligen på grund av mitt x jag var "sjuk" och hemma så mycket, mådde ju inte alls bra ju! så iallafall känns skit bra och jag känner att jag kan det jag gör och tycker oftast det är kul eller ja kul och kul det beror på men trivs gör jag iallafall och det är ett jobb som ger pengar så både jag och Pierre kan börja planera en riktigt framtid!

Nä fan nu ska jag hoppa i säng så jag orka jobba imorgon!

Så här gott vill jag sova, och drägla då sover man riktigt jävla djupt haha ;D




Ha det bäst så länge och god natt :)

♥Sofie

God morgon!

Sitter och äter ostbågar till frukost haha, tänkte mest säga god morgon faktiskt för nu måste jag springa upp och göra mig klar börjar ju jobba vid klockan 9.00, och ikväll SKA jag hoppa i säng tidigt så är det bara jag måste pallar inte vara så här död, och huvudvärk har jag med!

Jaja jobbet nästa!


♥Sofie

PvP med wookumwuggy

Tänkte börja PvP:a lite med min warrior. Så här ser han ut i full krigsmundering



Grym wow låt ;D

En riktigt bra WoW låt! :D

Det var lite jobbigt xD

Har nu flyttat över 30 inlägg från gamla bloggen + lagt till några länkar i dom inläggen, det har tagit en bra stund xD dock fick ni bara se 3 av dom inläggen nu, kanske inte så intressant att se 30 liknande inlägg efter varandra haha ;P

Och nu tänkte jag faktiskt gå och sova, skulle sovit tidigt idag men som vanligt blir det inte så xD

Så nu säger jag god natt är ju jobb imorgon xD



Chefen ;)

♥Sofie

Lilla syster är för söt!

Min lilla syster är för söt, måste bara berätta det hon kom ner precis och skulle titta när jag sitter vid datorn, och ville låna min gamla telefon, och vet ni vilka hon skulle ringa? jo försäkringskassan och prata om Babbe vatten (babbe=blatte), dock vet jag inte vad hon menade med vatten men ändå, sen skulle hon berätta att hon var babbe och skulle få pengar, nu precis sa hon att Pierre var sjuk så hon skulle få pengar av försäkringskassan.

Hon är för härlig den lille skiten ;P


En gammal bild på henne med hennes mammas läsglasögon xD

Nu kicklade hon mig precis i örat xD


♥Sofie

Pvp med Shiibby på lvl 70 xD

Haha kollade min kanal på youtube, har en gammal pvp film där på Sweshibby (heter nu mera Shiibby) när jag pvpar haha, riktigt kass, och fick aldrig med det lilla jag var duktig haha, men kul var det är är ju inte duktig på pvp nu heller så det spelar ingen större roll haha ;P


God kväll :)

Har ju inte blivit mycket uppdatering här har ju varit hos mamma i helgen, och även på väla ;D hittade dock inget på väla, men vi var även på familia och där hittade både jag och Pierre nya skor ;D kommer bilder sen men blir ju alltid så att blider och sådant får bli inladdat på lilla datorn tyvärr ;/

Iallafall var det mysigt att vara hos mamma och bara ta det lugn!

Annars så har jag jobbat idag och det har gått bra, även snackat med min gamla granne, Sandra, trevligt :)
Sen har jag inte hunnit göra så mycket mer xD just nu sitter jag och äter lite ostbågar fast hade hellre ätit sådana där lättsaltade skruvar, jag har nog blivit beroende av dom haha.

Nä tänkte faktikt flytta över lite wow inlägg från gamla bloggen och så där, dock kommer inte allt komma upp på en gång xD men något ska det nog allt komma upp idag :)

♥Sofie

WoW raid

Hinner knappt logga in på WoW innan våran Raid Leader frågar mig om jag kan heala icc10 ikväll. Här har ni ett litet kort på draken vi ska döda

haha!

Rätt kul, för ett par dagar sedan skrev en person ut i trade på wow att han skulle göra en video om server vi spelar på och att han ville ha några som dansar i TB visst tänkte jag en kul grej, men ju mer folk det kom ju mer började jag anna att det var något lurt, men jag körde på bara för en rolig grej lixom ;P och efter folket hade hoppat ner för klippan får vi veta att det var just den biten han filmande hahahahahaha! kul snubbe det där ;P ni ser mig lite jag skriker SHIIBBY! haha


Cookie

Tänkte överaska fia med en kaka nu när hon kommer hem från jobbet. Eftersom jag absolut inte är bra på att baka så fick det bli något väldigt lätt =).


Alla saker som behövs

Blandat ihop jordnötsmör,sirap och socker


Smeten + rice krispies



Choklad som ska täcka över allt


I frysen, för tillstelning


Körtelfeber

Var hos läkaren idag, jag har visst körtelfeber xD dock inte alla symtomer (ännu iallafall!) bara lidit av lite halsont dock inte kunnat prata i onsdags och torsdags typ, vad jag vet har jag inte haft feber men en hel del trötthet, nu är det mest trötthet och ont i halsen och jag hoppas inte resten kommer i efterhand, för det har jag inte tid och ork till :)
Iallafall så har jag jobbat idag, till 19.00 bara sen hem och ätit kinamat och god tårta som bror hade fixat till mig (bild ska jag försöka få in imorgon eller fredag!) gottit som fan! nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på grown ups eller Flickan som lekte med elden tänkte jag!

Btw ledig på fredag efter som jag är halvt sjuk så då ska jag bara vila och ta det lugnt, flyttat jobb timmarna till en annan dag, skönt, ska åka till mamma då med ska bli mysigt, på lördag blir det nog som sagt en liten runda till väla mm annars blir det en lugn och mysig helg med älskling och mamma! och även nu blir det lugnt och film!!

♥Sofie

trippeldag!

Jaha då var man 23 istället för 22 nu mera då ;P Fyller ju år idag hehe ;P

Jag och Älskling har ju även varit tillsammans i 2år och förlovade i 1år :)

Har väl egentligen inte varit något speciellet idag, jobbat hela dagen, men fick glasstårta när jag kom hem, mumsigt även myst framför tvn med lilla lillasyster och Pierre <3
Imorgon blir det kinamat med Pierre och sedan till helgen blir det väla och sedan god middag med mamma!

är inte så mycket för att fira faktiskt hehe ;P

nä nu ska jag faktiskt hoppa i säng orkar inte skriva mer ;)

Men en sak måste jag säga det har varit två underbara år med min älskling och förhoppningsvis kommer det bli många fler, Älskar dig Pierre!

En av dom första bilderna på oss, tagen på Tessans dop 2008-08-30



Våra ringar, syns inte så bra men ändå ;) dock ligger Pierres någonstans i havet haha ;D



♥Sofie

Män som hatar kvinnor





Originaltitel: Män som hatar kvinnor     
Regissör: Niels Arden Oplev
Utgivningsår: 2009
Längd: 144 min

Om Män som hatar kvinnor:
Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

Skådespelare: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Peter Haber, Lena Endre, Gunnel Lindblom, Stefan Sauk, Ewa Fröling, Tomas Köhler, Marika Lagercrantz, David Dencik, Björn Granath, Peter Andersson, Sven-Bertil Taube, Ingvar Hirdwall, Annika Hallin
Manus: Nikolaj Arcel, Rasmus Heisterberg
Genre: Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium
Produktionsland: Sverige, Danmark

 


Dagen idag!

Idag har jag jobbat mellan 9-14 gick rätt bra bortsätt från hostattackerna men jag överlever om jag inte hostar lugnorna ur mig vill säga!

Sen efter jobbet blev det åka dirket till hembyggdsparken och äta lite grillad korv och titta på trolleri, duktig var han som trollade faktiskt, Tessan fick även följa med mig dit och hon tyckte det var riktigt skojigt :), tog lite bilder och filmade lite men måste föra över det till lilla datorn då jag inte får över bilderna till denna, men det kommer inom dom närmaste dagarna :)

Annars så händer det inte mycket idag, skulle vilja sova men så lär det vill inte bli, ska nog köra lite icc 25 ikväll (WoW) men vi får väl se.

Btw kollade på filmen män som hatar kvinnor igår kväll, jag vet jag är lite sen men ändå, den var riktigt bra faktiskt dock mådde jag nästan lite illa när hon var tvungen att suga av gubben och när hon blev våldtagen, men det är klart det ska nog före komma en form av reaktion där!


Pierre!!

tänkte väll att jag får ta och berätta lite om mig. Jag heter då Pierre och är 24 år, bor tillsammans med min flickvän Sofie. Läser just nu på komvux och trivs väldigt bra där. Ska sen in på högskolan i framtiden. Där ska jag läsa till IT-tekniker eller nätverkstekniker. På fritiden fiskar jag en hel del och umgås med polare. Spelar även väldigt mycket World of warcraft.

Slö Dag Idag

Idag så händer det inte så mycket för cragath. Saved till båda icc 10/25 och voa 10/25. Kör igenom lite instancer för att få guld som jag aldrig orkar farma. Lägger upp en bild från FOS där ni får se honom "i action"



Här är han!


lägger upp lite bilder på min tank som jag har lovat.



Pierres Alt Wookumwuggy

Håller just nu på med att geara upp min tauren warrior som ska bli tank, har lyckats få en hel del saker till honom men än fattast det fortfarande saker för att han ska kunna bli duglig att tanka icc10.
Lägger upp lite bilder på honom senare idag

Mitt i natten!

Funderar på att sova men är inte helt säker ännu känner att jag vill fixa lite med bloggen men vet inte vad haha ;P

vi får se vad det blir ;) är snus sugen oxå, nä har inte kunnat slut, men det får komma ett nytt försök någon gång, kollade btw igenom min blogg på metrobloggen, är en hel del där ifrån som ska flyttas över hit faktiskt en del av det blev aldrig flyttat till min förra blogg ens, men nu ska det jävla bli bättring! har ju kommit på att man kan spara inlägg i utkast och publicera senare, jag menar tror inte ni vill se 10 films tips eller 10 wow pets på en gång kanske kan bli lite mycket då ;P eller? nä iallafall ska jag kolla lite bloglovin nu sen får vi se vad som händer :)

♥Sofie

ICC10

helade lite i ICC10 och lyckades få ett nytt mainhand vapen och nya skor


Min Nya Mainhand



Stratholme run

Körde en Stratholme run ensam, på jakt efter guld och kanske ett mount. Tyvärr så droppades inte mountet :(


Nu lite mat

Har kollat runt lite på bloglovin ligger just nu 1000 inlägg back xD men orkar inte alltid kolla alla inlägg, visa uppdaterar ju hela hela tiden, och inläggen är inte så intressant (säger jag som oxå kan uppdatera massa skit hela tiden) men iallafall ;P har en del bloggar där, några småbloggare och en del stor bloggare, så ibland blir det mycket kvar när man inte orka läsa storbloggarnas hehe ;P

Nä nu tänkte jag faktikt lämna datorn ett litet tag för tvn och lite mat, pasta med bacon sås som vi hade till middag igår, billigt men sjukt gott!

btw Pierre har åkt till skolan för att ha engelska haha, ska tjata lite på honom att uppdatera lite med :) sen ska jag även fixa till lite saker här på bloggen var det iallafall tänkt :)


♥Sofie


Angry cats

Denna visade Natta mig igår när jag var en runda hemma hos dom, sjukt rolig tycker iallafall jag haha ;P

 

♥Sofie


God morgon!

Eller ja jag har varit vaken ett tag, först blev jag väckt vid halv 7 tiden då min pappas fru skulle köra till pappa och jag skulle sova i pappas säng med lilla syster i fall hon skulle vakna kan ju inte lämna henne själv så klart :) sen när jag sov där inne kom Pierre och väckte mig vid kanske halv 9 xD sen har jag mest kollat på tv faktiskt.

Vilket jag gjorde i natt oxå, kollade faktiskt på ett rätt bra program, vet dock inte vad det heter men det var något om VDn och grundaren till något företag som heter typ GSI eller nåt sånt, men iallafall han gick ut och sökte själv jobb på olika platser i företaget för att se hur dom jobbar mm, och alla var typ skit duktiga och försökte hjälpa och blev typ vän med honom, han testade på olika platser av jobben och i slutet så fick dom veta vem han egentligen var och då var han skit snäll mot dom!

Ena killen hade berättat att han jobbade hårt för att få ihop till han och hans flickväns drömbröllop så dom fick 10.000dollar till det.

En mamma berättade om att hon jobbade 7 dagar i veckan och hjälpte även till med bingo för sina söners fotbollslag, så han gav fotbollslaget 50.000dollar.

En man berättade att han jobbade mycket för att göra det bästa för sin dotter, men att han och hans dotter inte kunde träffas så mycket för att han jobbade så mycket, dottern kom till och med till jobbet för att hälsa på pappan ibland så dom kunde träffas, han fick 1000dollar att köpa julklappar till och även en arbetsledar utbildning!

fanns några till men dom såg jag aldrig vad dom gjorde typ.

Det är sjukt men det är ju faktiskt värt att göra sitt bästa på jobbet för det lönar sig alltid! kanske inte på detta sätt som för dessa personer, men man ska alltid ta hand om varandra på ett arbete och jobba för företaget faktiskt, det lönar sig alltid förr eller senare :)

Ja iallafall idag händer det nog inte speciellet mycket, kanske flyttar över lite här från mina gamla bloggar vem vet ;P, men en sak vet jag iallafall att jag ska försöka hålla käften så mycket som möjligt för min röst pallar inte xD

♥Sofie

i fall att..

Följ min blogg med bloglovin någon där ute skulle vilja följa oss ;)



Min hals är död eller nästan iallafall!

fy fan säger jag bara! min hals mår inte alls bra, annars är det helt okej, kom till jobbet idag och kunde knappt prata Sead och Sandra hade lite roligt åt mig och ännu roligare hade dom typ när jag skulle ta mitt första samtal rösten svek mig hela tiden sjukt jobbigt!

Men efter typ 20 min på telefon fick jag göra admin istället vilket gick jätte bra tror jag :)

Även pratat med min handläggare på manpower oxå ville ha ett möte för att jag varit borta ca 5 dagar från jobbet sedan februari visst 3 sjuktillfällen 2 ggr förkyld och 1 gång migrän, på ett sätt tycker jag det är lite löjligt jag menar vist om jag varit borta 3 omgångar med ca en vecka varje gång men jag har fått vara hemma innan för att jag verkligen inte klarat gå till jobbet, då stannar jag ju hellre hemma 1 dag eller 2 för att vila upp mig istället för att gå till jobbet och smitta 10 andra lixom som dom och även jag blir simttade om och om igen av varandra till slut är alla sjuka, nä men typ så! jaja dom ville iallafall att jag skulle gå till doktorn så jag inte ha något virus i kroppen som gör mig förkyld alltså typ något halsflussvirus eller nåt så ska försöka få en tid till nästa vecka efter lönen, nu har vi ju inga pengar alls så!

nä nu ska jag vänta på middag och vid klockan 20.00 blir det raid!

♥Sofie

God kväll!

Sitter här och funderar lite på om man skulle börja uppdatera denna bloggen designen är ju inte helt klar men jag och Pierre har pratat ett tag om att börja köra bloggen tillsammans och det låter ju lite kul!

Det jag kan tänka mig denna blogg kommer handla om är ju Mig (Sofie) och Pierre, vårat inte helt rolig ur andra synvinkel men vi trivs och får gilla läget som det är för tillfälligt, och vårat wow spelande, mitt jobb om jag nu har det kvar efter den 10 september och om hans pluggande, vad vi gör mm, kanske inte så intressant men hoppas ändå att vi får igång bloggen bra kanske inte med många läsare men något vi själva kan gå tillbaka till annars, dock är jag en person som gillar att diskutera!

Jag har själv haft blogg innan både här på blogg.se och på metrobloggen men känner att jag vill blogga med Pierre, så om någon hitta oss här så är det ju bara roligt tycker jag!

Men just nu tänkte jag att jag själv skulle kolla igenom lite bloggar innan jag hoppas i säng igen, håller på att bli sjuk :(

Sofie

UI

lägger även upp en bild på mitt UI. Då en del tycker att det kan vara intressant att se

cragath´s ui!

Hej

Hejsan alla, här tänkte jag minsan skriva lite om min Disc prist som heter Cragath. Tänkte skriva om lite gear upgrades/achie/progress och även lägga upp lite filmer

lägger även in en bild på honom ;D

lol

RSS 2.0
Personligt
Personligt