LOREMASTER!

ÄNTLIGEN!

Igår fick jag loremaster of eastern kingdoms!


Och idag så kämpade jag på, och kollade lite wowhead, och där hittade jag något som kunde hjälpa mig
man blir medlem på deras sida och kan kolla vilka quest man inte gjort och så där med gubben skit bra!
och i och med det fick jag även klart dom sista questen i kalimdor oxå, äntligen!Loremaster Shiibby!


♥Sofie

Och Jag älskar dig Pierre!

Trodde faktiskt inte du mindes vad du sa till mig efter DH summer 2008 var det ju till och med :o så länge sen, jag vet att det var efter den dagen/natten då jag och stefan bara stannade en dag, som vi började flörta, du sa till mig att det kändes speciellet att sova jämte mig även fast vi inte hade luggit nära varandra!

Även innan DH så kollade jag på dig i smyg men trodde ju aldrig jag skulle ha en chans, hoppet om att det skulle bli vi gick upp och ner, det var både en bra och jobbig sommar då, jag fick riktiga känslor för dig vi hade inte känt varandra så jätte länge och redan var vi bästa vänner, redan då kände jag att jag kunde prata om allt med dig, du var ju min bästa vän, du stöttade mig från den dagen vi träffades första gången kände jag att vi alltid skulle vara vänner, dock visste jag inte då att vi även skulle bli tillsammans ;)

Du har alltid funnits där, när allt varit så jobbigt, när jag bara velat försvinna, du hjälpter mig ur mitt ner gångna liv och fick mig upp på fötter igen!

Och nu efter mer än 2år, känner jag exakt samma kärlek till dig som jag gjorde natten till den 24/8-08 då jag frågade chansen på dig ;P jag vill aldrig mista dig ALDRIG! du är min Boney <3

Älskar dig av hela mitt hjärta!


♥Sofie

Älskar Dig Sofie

Jag älskar dig
Vill bara säga att jag älskar dig min sofie. Du har ALLTID funnits där för mig och jag litar på dig till 100%. Känns så skönt att jag kan prata om allt med dig och att du lyssnar och förstår. Jag vet verkligen att jag vill leva hela mitt liv tillsammans med dig. Minns när vi var på dreamhack, då kändes det speciellt att ligga jämnte dig när vi skulle sova, vet att det egentligen inte borde kännas så men det gjorde det verkligen. Var så mysigt när vi låg vid alla kuddar i dreamhack och läste ;P. Minns hur jag kollade lite extra på dig, hur söt du var då med ditt hår utsläppt. Jag vill alltid få vara "mannen vid din sida ;).
Älskar Dig Så Mycket Min Sofie Sjökvist!Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright. -Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

inte vet jag..

Idag börjar jag käka pulver diet, ska göra det i minst två veckor, utan att äta något annat vi får se hur det går, men det ska gå så det så!

Inte heller vet jag vad jag gör vaken nu när jag inte behöver gå upp fören klockan 8.00 men men, jobb idag mellan 9-17, sen händer nog absolut ingenting kan jag tänka mig!

Vet inte vad jag ska skriva ^^

♥Sofie

Varför män snarkar!

Nu har forskarna ÄNTLIGEN kommit på varför män som ligger på rygg snarkar....

Det beror på att pungen ramlar ner över rövhålet och täpper till ventilationen


Gamla videos! saknade Människor!


8de dagen!

Ja jag har inte mycket att berätta, idag är jag sjukt kass i magen för den som ville veta ^^.

Nä men iallafall tänkte berätta att jag själv inte köpt snus på över en vecka nu, sista egna snusen jag hade var förra söndag, där imot har jag fått låna några på jobbet men det är ca 5 snus uppdelade på denna veckan och det är grymt bra om man tänker på att det gick nästan en dosa om dagen innan!

Nästa måndag kommer lönen då ska gymkort och eventuellet simkort inkoppas, vem vet beach 2011 HAHAHAHA!, jaja nästan iallafall eller en bit på väg ditt kan man ju alltid hoppas på ;P

Nä wow nu ;)

♥Sofie

spännande!

Trött idag, och allmänt irriterad, huvudvärken börjar komma och jag skulle nästan kunna döda för en snus haha ;P nä kanske inte riktigt men nästan :o nä det är fan på tiden jag slutar kommer spara in så mycket pengar på det helt klart!

Har en del jag borde ta tag i men det skjuter vi la fram till en annan dag ;P

ska nog faktiskt lägga mig i sängen och kolla på tre kronor har fått säsong 5 nu ju, det är spännande ;)

Men först mat Pasta med baconsås gott som fan!!!!♥Sofie

Shiibby har varit duktig ;P

Det har hänt lite i wow dom senaste dagarna för Shiibby faktikt :)
Farmat rep och fått:Alltså blev exalted med Cenarion Circle!

Sen var ju då bara tvungen att köra lite icc pug med några från guildet och fick även;


yeah ;D

Sen har jag hållit på lite med lormaster, är en bit kvar men 3000quest completed iallafall ;)


men när jag höll på igår så min quest logg ut så här på alla quest xD ;


så här såg mina achivment points ut igår, nu har jag 7050 efter 3000quest som jag fick idag ju;men nu orkar jag inte riktigt spela mer idag, fast det är mycket som ska göras innan cata släpps den 7 dec, men det hinner jag nog förhoppningsvis, annars så finns det nog tid då med ;P


♥SofiePuben

Knut hade fått jobb i en pub, och det var hans första dag på jobbet.

Chefen förklarade:

- Du blandar bara drinkarna kunderna ber om.

Ja, och så var det en sak till:

Två dövstumma bröder kommer ikväll. När de pekar tummen upp betyder det att de skall ha ett glas Jägermeister, pekar dom tummen ner, skall de ha ett glas vodka.

På kvällen kom de dövstumma bröderna. De beställer både Jägermeister och vodka, och allt gick väldigt bra.

Plötsligt började bröderna sitta still med öppen mun och så satt de länge.

Knut blev lite ängslig och ringde Chefen.

* De två dövstumma är här och de sitter tätt ihop och bara gapar, så har dom suttit länge! Skall jag ringa efter ambulans? frågade Knut ängsligt.

* Hur mycket har dom druckit? frågade Chefen.

* Sju Jägermeister och fyra vodka var, svarade Knut.

* Åhå, sa Chefen; - Då sitter dom bara och sjunger.......


man ska inte planera att sova länge xD

Det är kul att planera att sova länge och så vaknar man vid 4-5 på morgonen och är skit pigg xD men blir nog snart sängen igen tror jag ;P

Igår jobbade jag iallafall, 1½ timmas övertid till och med, behöver ju pengarna och fick skjus av helena till jobbet så hade egentligen bara lagt in en timmas övertid men när jag ändå var vid jobbet lite i tolv och inte skulle börja fören halv ett så kan man ju lika väl börja vid 12 så :)

i helgen är jag iallafall ledig, och ikväll ska vi tvätta wiihho, not, men det måste göras, kanske även ska byta rum med bror igen så vi får det stora rummet helt själva, vi får se om vi orkar idag alla 3 ;P

Annars så händer det nog inte speciellet mycket i helgen faktiskt mest ta det lugnt tror jag men det är skönt det med faktiskt, iallafall ibland :)

♥Sofie

avslutar med ett gott skratt!

Nu säger jag god natt!

♥Sofie


I will love you till the day i die

Sitter och kollar tillbaka i min gamla blogg och hittade ett inlägg!

Låten som är våran är;


och allt stämmer i texten i stort sätt, som inlägget jag skrev (bilden där uppe) som skrevs den den 9 september 2009 alltså för mer än ett år sedan stämmer så bra, några av er som läser nu kanske inte vet hur jag levde innan, det jag kan säga är att jag var tillsammans med en alkolist, det ända han gjorde i stort sätt var och sitta vid datorn och spela och dricka öl, och slog mig dock aldrig eller något sådant, men jag ville själv inte fatta att jag mådde dåligt, jag fick hela tiden för mig att allt var mitt fel att det var jag som gjorde honom till den han var, att det var mitt fel att han drack mm, han fick mig att må psykiskt dåligt och anklaga mig själv, pappa och mamma och resten av familjen försökte säga i från man jag vägrade lyssna ville sköta mitt eget liv och ville inte att dom skulle lägga sig i, dock borde jag lyssnat!

När jag fick kontakt med Pierre var det precis som om en helt ny värld öppnades för mig, han fick mig att känna att jag var värd mer, att jag inte alls var så värdelös som jag alltid trodde jag var, han visade att det finns dom utanför familjen som faktiskt bryr sig!

Han är en av anledningarna till att jag faktiskt sitter här idag, jag kan fortfarande vara väldigt ledsen över att mitt liv ser ut som det gör men det har varit värre mycket värre, och han hjälper mig att kämpa för att komma tillbaka och få hela livslusten tillbaka, och jag är verkligen på god väg och det känns skönt, nu känner jag att livet är värt att leva, det är värt att kämpa för en framtid, för familjen och för en egen kommande familj!

Tack Pierre för att du finns i mitt liv och orkar med mig även fast jag ibland är som jag är så ska du veta att jag alltid älskar dig och kommer alltid att göra oavsätt vad!

Jag vill även säga ett tack till mamma och pappa med sambos och mina syskon för vad ni har ställt upp för mig och alltid stöttat mig även fast jag inte lyssnat på er så ska ni veta att jag idag ångrar mig riktigt mycket men ibland måste man oxå göra sina egna misstag, vilket jag nu gjort och även det ångrat men det som inte dödar mig gör mig starkare!

Jag älskar er alla, Pierre, Mamma, Pappa, Anki, Bosse, Sandra, Stefan, Simon, Tessan och även mina ändra extra syskon tack för att ni alltid finns där!

Känner att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag måste sätta stopp någonstans och detta får bli mitt stopp just nu!

Världens underbaraste mamma & världens bästa Bosse bus!

Världens bästa och envisaste bror!

Världens bästa och finaste systeryster!

Världens bästa Pappa!

Världens bästa lillebror, som alltid kommer vara lilla simon även fast han börjar bli stor nu!

Världens bästa, vackraste, underbaraste Pojkvän!

Världens sötaste och galnaste lillesyster!

(Tyvärr hade jag ingen bild på Anki på datorn som jag hittar just nu iallafall :/)

Tjockis familjen ;)

det blev ett riktigt långt inlägg och jag skulle stoppat där uppe ;)

men ibland blir det inte som man tänkt sig ;)

I will love you till the day i die!

♥Sofie


Advokater och vittnenAdvokaten: -Är Ni sexuellt aktiv?
Vittnet: -Nej, jag bara ligger där...
Advokaten: -Vilken är Din födelsedag?
Vittnet: -Den 18 Juli.
Advokaten: -Vilket år?
Vittnet: -Varje år.
Advokaten: -Hur gammal är er son, han som fortfarande bor hemma hos er?
Vittnet: -Jag minns inte riktigt, 38 eller 35?
Advokaten: -Hur länge har han bott hos er?
Vittnet: -I 45 år nu...
Advokaten: -Vad var de första er man sa till er i morse?
Vittnet: - Han sa "Vart är jag, Mona?".
Advokaten: -Och varför bekymrade detta er?
Vittnet: - För att mitt namn är Susanne...
Advokaten: - Var du närvarande när du blev fotograferad?
Vittnet: - Skojar du med mig?
Advokaten: - Så barnet blev alltså till den 8 Augusti?
Vittnet: - Ja.
Advokaten: - Kan du redogöra för vad du gjorde vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Eh..., jag blev knullad...
Advokaten: - Hon hade alltså tre barn, stämmer det?
Vittnet: - Ja.
Advokaten: - Hur många av dessa var pojkar?
Vittnet: - Ingen av dom.
Advokaten: - Var några av dom flickor?
Vittnet: - Skojar du med mig? Jag tror jag behöver en ny advokat.
Herr Domare, kan jag få en ny advokat?
Advokaten: - Hur avslutades ert äktenskap?
Vittnet: - Genom döden.
Advokaten: - Och vems död var det som avslutade äktenskapet?
Vittnet: - Vems död tror DU avslutade äktenskapet?
Advokaten: - Doktorn, hur många obduktioner har ni genomfört på döda
människor?
Vittnet: - Alla mina obduktioner har varit på döda människor? Vill ni
att jag skall upprepa det?

Advokaten: - Minns ni vid vilken tidpunkt ni obducerade den döde?
Vittnet: - Obduktionen påbörjades kring klockan halv nio på kvällen.
Advokaten: - Var herr Danielsen död vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Nej, han satt på bordet och undrade varför jag obducerade
honom...

Advokaten: - Doktor, innan ni påbörjade obduktionen, kollade ni om den
döde hade någon puls?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni blodtrycket?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni om den döde andades?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Så det kan alltså ha varit så att patienten var vid liv
när ni påbörjade obduktionen?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Hur kan ni vara så säker, doktorn?
Vittnet: - För att patientens hjärna låg i en glasburk på bordet
bredvid.
Advokaten: - Jag förstår, men kan det inte ha funnits en chans att
patienten fortfarande var vid liv?
Vittnet: - Jo, det kan tänkas att patienten var vid liv. Och jobbade
som advokat.


blubb?

fan att jag aldrig kan bli bättre på det här med uppdatering xD jag tänker på bloggen men sedan glömmer jag bort den eller så kommer jag inte på något att skriva xD

Just nu sitter jag här och gör ingenting alls, funderar på att sova är jobb imorgon igen, varit ledig tisdag och onsdag ;P men är faktiskt även ledig helgen så det ska bli skönt!

Pierre är på lan idag jag som hade velat ha massage idag igen ;P det är så sjukt skönt! han är duktig och snäll min älskling, iallafall när han själv vill det xD

Någon dag ska vi oxå hälsa på Pao och Robin och deras lilla Wille <3 har ju inte träffat Pao på ett bra tag och lillkillen har jag inte träffat alls Robin ser jag dock ibland på jobbet ;P

Annars så händer det som sagt inte mycket i mitt/vårat liv, jag jobbar Pierre går i skolan (ibland iallafall xD) försöker få allt att gå runt som det ska vilket det ändå inte gör men iallafall, men det löser sig alltid ändå får vi hoppas, vi har börjat prata lite om att Pierre ska börja jobba och vänta lite med pluggandet, om han nu hittar ett jobb vill säga, vi har kommit fram till att det är lättare ekonomiskt om han pluggar senare så vi båda kan jobba nu och bli av med allt gammalt skit, det hade varit så skönt!

♥Sofie

jobb jobb jobb

JOBBA JOBBA JOBBA!!


typ något sådant! nu ska Pierre få ge mig massage så det så!


♥Sofie

RSS 2.0
Personligt
Personligt