I will love you till the day i die

Sitter och kollar tillbaka i min gamla blogg och hittade ett inlägg!

Låten som är våran är;


och allt stämmer i texten i stort sätt, som inlägget jag skrev (bilden där uppe) som skrevs den den 9 september 2009 alltså för mer än ett år sedan stämmer så bra, några av er som läser nu kanske inte vet hur jag levde innan, det jag kan säga är att jag var tillsammans med en alkolist, det ända han gjorde i stort sätt var och sitta vid datorn och spela och dricka öl, och slog mig dock aldrig eller något sådant, men jag ville själv inte fatta att jag mådde dåligt, jag fick hela tiden för mig att allt var mitt fel att det var jag som gjorde honom till den han var, att det var mitt fel att han drack mm, han fick mig att må psykiskt dåligt och anklaga mig själv, pappa och mamma och resten av familjen försökte säga i från man jag vägrade lyssna ville sköta mitt eget liv och ville inte att dom skulle lägga sig i, dock borde jag lyssnat!

När jag fick kontakt med Pierre var det precis som om en helt ny värld öppnades för mig, han fick mig att känna att jag var värd mer, att jag inte alls var så värdelös som jag alltid trodde jag var, han visade att det finns dom utanför familjen som faktiskt bryr sig!

Han är en av anledningarna till att jag faktiskt sitter här idag, jag kan fortfarande vara väldigt ledsen över att mitt liv ser ut som det gör men det har varit värre mycket värre, och han hjälper mig att kämpa för att komma tillbaka och få hela livslusten tillbaka, och jag är verkligen på god väg och det känns skönt, nu känner jag att livet är värt att leva, det är värt att kämpa för en framtid, för familjen och för en egen kommande familj!

Tack Pierre för att du finns i mitt liv och orkar med mig även fast jag ibland är som jag är så ska du veta att jag alltid älskar dig och kommer alltid att göra oavsätt vad!

Jag vill även säga ett tack till mamma och pappa med sambos och mina syskon för vad ni har ställt upp för mig och alltid stöttat mig även fast jag inte lyssnat på er så ska ni veta att jag idag ångrar mig riktigt mycket men ibland måste man oxå göra sina egna misstag, vilket jag nu gjort och även det ångrat men det som inte dödar mig gör mig starkare!

Jag älskar er alla, Pierre, Mamma, Pappa, Anki, Bosse, Sandra, Stefan, Simon, Tessan och även mina ändra extra syskon tack för att ni alltid finns där!

Känner att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag måste sätta stopp någonstans och detta får bli mitt stopp just nu!

Världens underbaraste mamma & världens bästa Bosse bus!

Världens bästa och envisaste bror!

Världens bästa och finaste systeryster!

Världens bästa Pappa!

Världens bästa lillebror, som alltid kommer vara lilla simon även fast han börjar bli stor nu!

Världens bästa, vackraste, underbaraste Pojkvän!

Världens sötaste och galnaste lillesyster!

(Tyvärr hade jag ingen bild på Anki på datorn som jag hittar just nu iallafall :/)

Tjockis familjen ;)

det blev ett riktigt långt inlägg och jag skulle stoppat där uppe ;)

men ibland blir det inte som man tänkt sig ;)

I will love you till the day i die!

♥Sofie

bloglovin

Kommentarer
Postat av: mamma

Har inte läst här på länge men blir både ledsen,rörd och glad nu när jag gör det.Ledsen över hur jobbigt ditt liv har känts och varit fram tills nu.Rörd över allt fint du skriver om oss andra, men framför allt GLAD över att du äntligen börjar att känna att det finns en mening med allt.Och du Fia det blir bra ska du se även i framtiden fasten det kan bli tungt emellanåt.Och misstag får man lov att göra och det är bara dom egna sådana man lär sig av. Det är dessa som senare i livet kallas för att man har erfarenhet och det kan man inte få utan att göra misstag.Älskar dej av hela mitt hjärta och försöker att alltid att finnas där för dej när det behövs, men du måste säga till för det går inte alltid att se när det är något som tynger dej för du är lika bra på att dölja det som jag är. The show must go on!

2010-10-19 @ 11:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Personligt
Personligt